رونمایی از گردشگری خوراک و آشنایی با فرآورده‌های زنبورعسل در یزد

گردشگری خوراک و آشنایی با فرآورده‌های زنبورعسل به مناسبت گرامیداشت هفته گردشگری در بافت تاریخی یزد برگزار شد.

به گزارش میراث آریا، سید محمد رستگاری شامگاه چهارشنبه چهارم مهرماه در حاشیه برگزاری گردشگری خوراک و آشنایی با فرآورده‌های زنبورعسل در یزد با اشاره به برگزاری بیش از ۵۹ برنامه در هفته گردشگری گفت: در این هفته از انواع گردشگری‌ها رونمایی می‌شود.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد با بیان اینکه، یزد علاوه بر جاذبه‌های تاریخی، در زمینه گردشگری طبیعی هم از ظرفیت‌های خوبی برخوردار است، افزود: گردشگری زنبورعسل می‌تواند در معرفی گردشگری طبیعی نقش مؤثری داشته باشد.

میرزایی مسئول برگزاری برنامه کافه عسل در یزد هم بیان کرد: گردشگری زنبورعسل باعث افزایش آگاهی مردم از اهمیت حفظ زنبورهای عسل می‌شود. این گردشگری از اهمیت اقتصادی گسترده‌تری برخوردار است و از سویی به اقتصاد زنبورداران محلی کمک خواهد کرد.

او تصریح کرد: گردشگران در قالب گردشگری زنبورعسل می‌توانند از عسل خانگی خوشمزه لذت ببرند و هم‌زمان با تاریخ، سنت و فرهنگ زنبورداری ایران آشنا شوند.

انتهای پیام/

کد خبر 1403070500355
دبیر مریم قربانی‌نیا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha